Home

Precies op de grens van het gastvrije Limburg en Brabant ligt camping Landgoed Geijsteren. Het is onderdeel van 700 hectare groot Landgoed Geijsteren. Ons natuurkampeerterrein heeft 60 kampeerplaatsen, verdeeld over verschillende velden. Een open grasveld met omhaagde standplaatsen, omzoomd door bomen. Het terrein ligt nabij de Maas, is goed toegankelijk en heeft een goed verzorgd toiletgebouw met doucheruimte en toilet voor minder validen en een familiedouche. Een broodoven met overdekte veranda om te genieten.Op de camping is gratis draadloos internet. Ook kunt u verblijven in een trekkershut of een bungalow. Het landgoed bestaat uit uitgestrekte naald- en loofhoutbossen met vennen die uitnodigen om te wandelen en te fietsen. De fraaie Oostrumse beek slingert door het landschap. Het natuurgebied de Maasduinen is aan de overzijde van de Maas binnen handbereik. Wandelend op het landgoed komt u bij de St. Willibrorduskapel en de Rosmolen in het bos. De prachtig gerestaureerde ruïne is op loopafstand van de camping. Geijsteren, een oase van rust in prachtige natuur.

I.v. m. wegwerkzaamheden extra aandacht voor de bereikbaarheid van de camping.

Vanaf noordelijke richting op de A73 neemt u afslag 8, Venray Noord en gaat u linksaf richting Maashees. Bij de kruising voor Maashees rechtaf richting Geijsteren en rijdt u Op Den Berg door tot de derde afslag links. U negeert de borden van de wegomleiding.

Vanuit zuidelijke richting neemt u eveneens de afslag Venray Noord en gaat u rechtsaf richting Maashees. Verder zie boven.

Komende vanaf de N270 neemt u de afslag naar de A73, richting Boxmeer/Nijmegen en dan weer de eerste afrit Venray-Noord. Hier gaat u rechtsaf richting Maashees. Verder zie boven. 

 

U kunt ook kamperen op ons terrein in het bos, Den Buizerd, Lange Ven 6, 5862 AX te Geijsteren.

www.campinglandgoedgeijsteren-den-buizerd.nl