Route

Camping Landgoed Geijsteren
Op den Berg 5 A
5823 CB Maashees

Hoe bereikt u met de auto het natuurkampeerterrein Landgoed Geijsteren?

Vanaf de A73 (snelweg tussen Nijmegen en Venlo)

  • Neem afslag 8 (Venray-Noord) op de A73
  • Einde afrit richting Maashees / Boxmeer (noordoostelijke richting)
  • Na ongeveer 3 kilometer bereikt u een kruising, vlak vóórdat u Maashees inrijdt. Sla hier rechtsaf richting Geijsteren
  • Na ongeveer 800 meter vindt u de inrit van het natuurkampeerterrein Landgoed Geijsteren aan uw linkerhand

Hoe bereikt u met het openbaar vervoer onze camping?

Eindstation kan zijn station Venray of Vierlingbeek.

Vanuit Station Venray regelt u de OV-Shuttle naar de bushalte in dorpskern van Geijsteren. Voor reservering OV-Shuttle, minimaal één uur voor vertrektijd, bellen naar 0800-0224050 (gratis). Naar de camping is het dan nog ongeveer 10 minuten lopen.

www.9292ov.nl

Het Pieterpad komt over het landgoed, niet rechtstreeks over de camping.

Komende vanuit het noorden volgt u, als u bij de Willibrorduskapel in het bos bent de weg rechtdoor, de brug over en dan komt u op verharde weg. Bij splitsing gaat u links, brug over en volgt de verharde Watermolenweg. Einde weg links en dan de eerste weg rechts en weer meteen rechts en u bent bij de camping aangekomen.

Komende vanuit het zuiden neemt u, als u bij de Kraakhut het bos uitkomt, de doorgaande weg naar de dorpskern van Geijsteren. Hier neemt u rechtdoor de St. Wilbertsweg. Bij splitsing houdt u rechts aan en loopt het bruggetje over. Verharde weg volgen. Aangekomen bij de grote weg loopt u linksaf en dan de eerste afslag rechts, meteen weer rechts en u bent gearriveerd op de camping.